sâmbătă, 26 mai 2012

Trend: Pantalonii scurti

Hello ma' girls!

         Vremea de afara nu tine de loc cu noi :(. E frig parca ar fi octombrie, iar pentru mine datorita acestor temperaturi a urmat si o raceala de toata frumusetea si de aceea astazi nu postez tutorialul de make-up....
Oricum, visand la vara, vreau sa va vorbesc despre pantalonii scurti.Se gasesc in nenumarate modele si sunt destul de usor de asortat. Poti gasi  usor perechea ideala, in functie de silueta ta, trebuie doar sa stii ce te avantajeaza. Exista o varietate imensa
Eu am facut 3 mari categorii:

1. Sport

- poti opta pentru o plimbare sau un picnic la padure la acest gen de tinuta. Alege o preche de pantaloni lejeri, un tricou/maieu simplu cu un imprimeu dragut + tenisi/ adidasi/ flip-flop[ slapi] preferati si e perfect!


2. Casual

-foarte potrivita pentru o terasa,un concert sau o plimbare.Aici ai la dispozitie nenumarate combinatii totul depinde de propriul tau stil! Poti adauga si cateva accesori.


3. Elegant

-aici o sa aruncati cu rosii in mine, dar, pantalonii scurti pot fi extrem de eleganti, totul depinde de combinatia in care sunt pusi si de materialul lor. Nu uita de pantofi cu toc inalt si gentile plic!


Combinatiile sunt nenumarate  trebuie doar sa o gasesti pe cea potrivita pentru tine! Uite cateva exemple: 







Deci, sper sa optezi si tu vara aceasta pentru pantalonii scurti si sper ca te-a ajutat acest post!

+
piesa favorita din acest moment!

Pentru sugestii astept comentarile voastre!
Kisses & g' night!:*




2 comentarii:

  1. Super;;) postarea;;) si tinutele frumos alese;;) tineo tot asa;;)sa nu e lasi din ceea ce faci niciodata. Mult spor in continuare, sa ai parte de multi vizitatori si de multa inspiratie.

    RăspundețiȘtergere